Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

1η ημέρα | e-Commerce

10:00 – 12:30 | 1η ενότητα – Lessons from the Covid acceleration! 

Είναι γνωστό ότι ο Covid επιτάχυνε κατά 5 τουλάχιστον χρόνια τις εξελίξεις στην αγορά του e-Commerce.
Αυτό έχει δύο όψεις: Αφενός την ταχεία αποδοχή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με ανάλογη αύξηση του τζίρου και αφετέρου την ανάδειξη μιας σειράς προκλήσεων που σχετίζονται με τις παθογένειες, τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αναδείχθηκαν, δεδομένου ότι η Αγορά, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο  άλμα.

Tι όμως μάθαμε τα τελευταία 2 χρόνια; Τι έχει αλλάξει στις καταναλωτικές συνήθειες σε σχέση με το παρελθόν; Πως προσαρμόστηκε η Αγορά; Πως διαφοροποιήθηκαν οι τρόποι επικοινωνίας και το marketing;
Τι έγινε με τα Logistics και τις Μεταφορές; Ήταν ο αδύναμος κρίκος; Ισχύει τελικά το «Last chance for the last mile» και αν «ναι», τι κινήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση;  

12:30 – 13:30 | 2η ενότητα – The Leaders Opinion – Growth is a process!

Μια ενότητα που ξεχωρίζει στο e-Business World είναι το Leaders Opinion.
Σε αυτήν καταξιωμένοι CEOs και  γενικοί διευθυντές της Αγοράς καταθέτουν τις απόψεις τους και μοιράζονται Τεχνογνωσία και εμπειρίες.
Παράλληλα προδιαγράφουν τη δυναμική και τις μελλοντικές προοπτικές ενός χώρου όπου η «αλλαγή» είναι η μόνη σταθερά! 
Μάθετε από τους Ηγέτες της αγοράς τις Στρατηγικές, τα εργαλεία, τις τάσεις και τα «μυστικά» του growth και του performance!

13:30 – 15:30 | 3η ενότητα – The Backbone & the Ecosystem!

Παράλληλα και με την «απότομη» ωρίμανση της αγοράς δημιουργήθηκε η ανάγκη εταιρειών οι οποίες προμηθεύουν εξοπλισμό και υπηρεσίες ή προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της Προβολής, των Logistics, των Μεταφορών, της Συσκευασίας, των Πληρωμών κ.α. με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το ευρύτερο οικοσύστημα που αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» του e-Commerce.
Και προφανώς, επειδή δημιουργήθηκε απότομα, απαιτεί μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών. 

Πότε και για ποιες εργασίες όμως πρέπει να κάνει κανείς inhouse και πότε να στρέφεται στο outsourcing; Ποιες λύσεις παρέχονται; Πόσο κοστίζουν και πόσο διευκολύνουν όσους τις υιοθετήσουν; H «all about e-commerce», ενότητα του Συνεδρίου! 

Round Table: Careers and Recruiting 

Με δεδομένο ότι η στελέχωση με εξειδικευμένους συνεργάτες αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του χώρου, η συγκεκριμένη ενότητα θα ολοκληρωθεί με ένα round table αναφορικά με το recruiting.
Πως θα βρείτε στελέχη; Με ποιο επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας; Ποιες είναι οι αμοιβές; Τι είναι καλύτερο: Εργασία από το γραφείο, WFH ή υβριδική λύση; 

15:30 – 16:30 | 4η ενότητα – Case Studies: e-Commerce Performance Stories!  

Μάθετε από τους καλύτερους της αγοράς τις επιτυχημένες συνταγές και τη στρατηγική που ακολούθησαν, εστιάζοντας στη λέξη «Performance», η οποία στην ουσία περικλείει όλο τον κόσμο του e-commerce, από τις πιο απλές καθημερινές εργασίες μέχρι το engagement, το customer satisfaction και τις μεταφορές.

Important dates

Registrations for the 15th Panhellenic Congress of Nuclear medicine are open.
The starting date of the 15th Panhellenic Congress of Nuclear Medicine is 27th May 2021.
The closing date is 30th May 2021.