Πότε γίνεται;

Το 9o Συνέδριο e-Business & Social Media World θα διεξαχθεί στις 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου; 

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:00 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 17:00 (λήξη εργασιών του συνεδρίου).

 

Πού γίνεται; 

Ξενοδοχείο Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
Αθήνα
Τηλ: 210-72.07.000

 

Πώς θα έρθω; 

Με το Μετρό: Πλησιέστερος σταθμός «Ευαγγελισμός» (απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια)
Με το αυτοκίνητο σας: (Από Βασιλέως Κων/νου με κατεύθυνση προς Αμπελοκήπους δεξιά στο ύψος του Hilton). Η είσοδος του parking είναι στην πίσω μεριά του ξενοδοχείου (οδός Μίσθου).

Χάρτη της περιοχής του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «Φόρμα Εγγραφής» στο κεντρικό μενού του site, Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το «e-ticket» μαζί με σχετικές οδηγίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο συνέδριο κατά την ημέρα διεξαγωγής του, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, στην κεντρική γραμματεία που θα βρείτε στο επίπεδο «OLYMPIA».

 

Check in / Παραλαβή υλικού συνεδρίου

Στη γραμματεία του Συνεδρίου που θα βρίσκεται στο επίπεδο «OLYMPIA», επιδεικνύετε το e-ticket που έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε κατά την online προ-εγγραφή σας και παραλαμβάνετε το badge και το υλικό του συνεδρίου. Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-ticket ή δεν το έχετε μαζί σας, δηλώνετε το email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή ή το ονοματεπώνυμό σας.

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει προ-εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε την έντυπη φόρμα που θα βρείτε στη γραμματεία ή να προσκομίσετε μια επαγγελματική σας κάρτα, και κατόπιν θα παραλάβετε το badge και το υλικό του συνεδρίου.

 

Ολομέλεια

Οι κεντρικές ομιλίες αλλά και η παράλληλη ενότητα του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «OLYMPIA», του ομώνυμου επιπέδου του ξενοδοχείου.

 

Workshops

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα διεξαχθείμια σειρά θεματικών workshops προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, τις ώρες διεξαγωγής και την διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος των workshops 

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συνέδρους αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή.

Υπογραμμίζεται ότι ΔΕΝ θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης των Workshop εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. 

 

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000

 

Θα ήθελα να διανυκτερεύσω στο Ξενοδοχείο.

Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Divani Caravel έχει κρατηθεί περιορισμένος αριθμός δωματίων τα οποία διατίθενται σε ειδική τιμή. Αν ενδιαφέρεστε για κράτηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ξενοδοχείο στο 210-72.07.000 αναφέροντας ότι πρόκειται να παρακολουθήσετε το Συνέδριο E-Business & Social Media World.

 

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία το υλικό του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

 

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Οι περισσότερες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι ομιλητές που προτιμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους στα Αγγλικά.

 

Ποιος το διοργανώνει; 

Το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.: 210 5201500 – 210 5230000, fax: 210 5241900, email: smart@smartpress.gr

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου; 

Στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου (Reception 210 7207000) ζητώντας τη Γραμματεία του Συνεδρίου e-Business & Social Media World.

 

Έκθεση
Στo επίπεδo «OLYMPIA» του ξενοδοχείου, θα υπάρχει έκθεση με τα περίπτερα των χορηγών.