Είναι αξιοσημείωτο το πόσο περισσότερα εργαλεία και επιλογές έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρηματίες και οι knowledge workers στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον. Αν και σημαντικό μέρος της επαγγελματικής τους λειτουργίας έχει ωφεληθεί σε όρους αποδοτικότητας, εντούτοις η υπερπροσφορά δυνητικών επιλογών και πληροφοριών οδηγεί συχνά σε επιδόσεις που παραμένουν χαμηλές σε απόλυτες τιμές — κάτι που οι ίδιοι βιώνουν με το να πνίγονται στις εκκρεμότητες, να αναγκάζονται να κάνουν πολλά πράγματα μόνοι τους, να μην μπορούν να διαχειριστούν αποδοτικά τον χρόνο τους και να νιώθουν πως δεν εκμεταλλεύονται όλα τα διαθέσιμα εργαλεία.

Στο Digital Hyper-Performance Workshop παρουσιάζονται συγκεκριμένοι τρόποι και λύσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο και, το σημαντικότερο, δίνονται με συγκροτημένο και συνεκτικό τρόπο γεγονός που διασφαλίζει ότι ο τρόπος εφαρμογής τους εμπεδώνεται εύκολα και ενσωματώνεται αρμονικά (και με διάρκεια) στη λειτουργία ομάδων, εταιριών, οργανισμών και μεμονωμένων ατόμων που επιχειρούν στον κόσμο της πληροφορικής και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εισηγητής: Σάκης Σεραφείμ

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Σάκης Σεραφείμ (http://bit.ly/Serafeim) είναι επιτυχημένος business coach, σύμβουλος επιχειρήσεων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα μάρκετινγκ & μάνατζμεντ, με ιδιαίτερη έμφαση στην υπεραπόδοση. Βοηθά με την προσωπική του συμβουλευτική δεκάδες επιχειρηματίες να κάνουν τη διαφορά σε ένα αντίξοο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, και εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο μέσω των εξειδικευμένων εισηγήσεών του σε ανοιχτά και ενδοεταιρικά σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις. Έχει σπουδάσει αεροναυπηγική κι έχει εργαστεί πολλά χρόνια στη Διασφάλιση Ποιότητας.

Πίσω στο πρόγραμμα των workshops