Πότε γίνεται;

Το 13o Συνέδριο e-Business & Digital Marketing World θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2024.

 

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου; 

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:00 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 18:00 (λήξη εργασιών του συνεδρίου).

 

Πού γίνεται; 

Wyndham Grand Athens
Μεγάλου Αλεξάνδου 2, Αθήνα, 10437
2168009900

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «Εγγραφή» στο κεντρικό μενού του site, Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το «e-ticket» μαζί με σχετικές οδηγίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο συνέδριο κατά την ημέρα διεξαγωγής του, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, στην κεντρική γραμματεία που θα βρείτε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου.

 

Check in / Παραλαβή υλικού συνεδρίου

Στη γραμματεία του Συνεδρίου που θα βρίσκεται στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου, επιδεικνύετε το e-ticket που έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε κατά την online προ-εγγραφή σας και παραλαμβάνετε το badge και το υλικό του συνεδρίου. Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-ticket ή δεν το έχετε μαζί σας, δηλώνετε το email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή ή το ονοματεπώνυμό σας.

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει προ-εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε την έντυπη φόρμα που θα βρείτε στη γραμματεία ή να προσκομίσετε μια επαγγελματική σας κάρτα, και κατόπιν θα παραλάβετε το badge και το υλικό του συνεδρίου.

 

Ολομέλεια

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου.

   

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συνέδρους αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή.

 

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα (https://e-businessworld.gr/). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 2105230000

  

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

 

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Οι περισσότερες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι ομιλητές που προτιμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους στα Αγγλικά.

 

Ποιος το διοργανώνει; 

Το 11o Συνέδριο e-Business & Digital Marketing World διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.: 210 5201500 – 210 5230000, email: smart@smartpress.gr

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου; 

Στο τηλέφωνο του Wyndham Grand Athens (2168009900) ζητώντας τη Γραμματεία του Συνεδρίου e-Business & Digital Marketing World.

 

Έκθεση: 
Στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου θα υπάρχει έκθεση με τα περίπτερα των χορηγών.