e-Business & Digital Marketing World

Every business is e-business

The best speakers, all in one place!

Τη νέα δυναμική της αγοράς στην επόμενη ημέρα της πανδημίας επιχείρησε να καταγράψει το 10o συνέδριο e-Business & Digital Marketing World Conference 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2021. 

Εκπρόσωποι του e-επιχειρείν, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Marketing συμμετείχαν σε ένα μοναδικό συνέδριο για να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία, τακτικές και στρατηγικές σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας, λειτουργίας και αειφορίας κερδοφόρων επιχειρήσεων στο e-Business και το Digital Marketing. 

Για 10η συνεχή χρονιά η Smartpress, συγκέντρωσε τους πιο πρωτοποριακούς, καινοτόμους και επιδραστικούς keynote speakers και leaders της αγοράς σε μια πλειάδα ομιλιών, round tables και θεματικών workshops για να αποτυπώσουν τις τάσεις, τις προκλήσεις και ευκαιρίες, να μοιραστούν αξιόλογα και πετυχημένα case studies που «αγγίζουν» το τμήμα εκείνο της αγοράς που γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα του sustainability και της κερδοφορίας.  

Εξειδικευμένοι ομιλητές από ολόκληρη την αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν και των Social Media, απάντησαν στα ερωτήματα της COVID-19 εποχής που δεν έχει τελειώσει ακόμη, μιας πανδημίας με πολλαπλασιαστικό effect που μετέτρεψε όλες τις επιχειρήσεις σε e-business, έφερε την κορύφωση του e-Commerce 5 χρόνια νωρίτερα, που ανέδειξε την Τηλεργασία σε ισχυρό παράγοντα επιβίωσης και που διόγκωσε την αξία των ΜΚΔ ως φορείς μηνυμάτων σε μια εποχή που η ψηφιακή Επικοινωνία έγινε το νέο «νόμισμα».

Καινοτόμες Τεχνολογίες, νέες τάσεις όπως το mobile commerce (αγορές μέσω κινητού), live shopping (ψώνια ζωντανά με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας), Artificial Intelligence (Τεχνητή Νοημοσύνη) και 5G στο e-Commerce γεφυρώνονται όλο και περισσότερο με τα βασικά εργαλεία του ψηφιακού marketing σε επίπεδο τοποθέτησης προϊόντος, αξίας συναλλαγής, εμπειρίας πλοήγησης και επιτυχημένης προώθησης. 

Tο υβριδικό 10o e-business και Social Media World, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν με τίτλο “every business is e-business” «καλύπτει» όλα αυτά τα νέα δεδομένα σε ψηφιακό περιβάλλον, μέσα από την πλατφόρμα virtual events, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία για συνέδρους, ομιλητές και χορηγούς. 

Tο συνέδριο απευθύνεται σε Στελέχη της Ψηφιακής Αγοράς, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διαφήμισης και του Marketing, των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, του PR και της Επικοινωνίας, των Μεταφορών, Logistics, Τραπεζών, Fintech, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, των Αλυσίδων Λιανικής, Συμβούλων Επικοινωνίας, κ.α.

Ένα διήμερο εμπειριών και Τεχνογνωσίας

Η  1η ημέρα του 10ου e- Business & Social Media World ήταν αφιερωμένη στην αγορά του e-επιχειρείν και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στελέχη των οποίων μίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις νέες τάσεις, τους τρόπους υπερπήδησης των εμποδίων, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται, σε όλη την αλυσίδα που σχετίζεται με το e-Commerce.

Η 2η ημέρα του συνεδρίου ήταν εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media περισσότερο από την πλευρά του business και του branding και λιγότερο από αυτήν της ψυχαγωγίας ή της επικοινωνίας. Οι σύνεδροι μετέφεραν κρίσιμη τεχνογνωσία, σημαντικές πληροφορίες, αλλά και χρήσιμα tips στους συμμετέχοντες.

Το πλέον σημαντικό, είναι ότι παρουσιάστηκαν case studies πετυχημένων εκστρατειών που συζητήθηκαν και απέσπασαν τα εύσημα, ενώ έγινε αναλυτική αναφορά στα νέα κανάλια προβολής και στην ανανεωμένη αξία του περιεχομένου, προκειμένου τα brands να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Επιχειρήθηκαν επίσης αξιόπιστες προσεγγίσεις του οφέλους που θα προκύψει από τις ανανεωμένες στρατηγικές marketing, με στόχο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την απογείωση των brands. Κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς μετέφεραν την εμπειρία τους και πρότειναν τα διαθέσιμα εργαλεία, τις κατάλληλες λύσεις και τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους που θα επιτρέψουν τις επιχειρήσεις να διακριθούν στη νέα πραγματικότητα και να βρεθούν σε θέση ισχύος στο εγγύς μέλλον. 

Αλήθεια, εσείς που θέλετε να είστε την επόμενη μέρα;

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Iδιοκτήτες, διαχειριστές και Διευθυντικά Στελέχη e-shops,
 • Ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη Omni-channel επιχειρήσεων,
 • COOs και logistics managers επιχειρήσεων e-commerce, CEO,
 • COOs, εμπορικούς διευθυντές και άλλα διευθυντικά στελέχη εταιρειών 3PL,
 • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων courier,
 • Διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μεταφορών και διανομής,
 • Προμηθευτές συστημάτων και υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών,
 • Προμηθευτές εξοπλισμού και τεχνολογιών αποθηκών,
 • Προμηθευτές λογισμικού διαχείρισης λειτουργιών αποθήκης και αποθεμάτων.
 • Στελέχη marketing, Επικοινωνίας, PR.
 • Προγραμματιστές
 • Call Centers & υπηρεσίες Customer Care
 • Στελέχη τμημάτων HR
 • Σχολές και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • Σπουδαστές συναφών κλάδων.
 • Νομικούς & Οικονομικούς Συμβούλους

Τα συνέδρια που διοργανώνει η Smart Press σε ετήσια βάση είναι:

E-business & Social Media
Infocom World Conference
Infocom Security
Security Project
Mobile Connected World
Hotel Tech

Τα έντυπα περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας της Smart Press για το εν λόγω Συνέδριο είναι:

Social Media Life
Infocom
Digital Life