Αν τα Social Media για εσάς, είναι ακόμα μόνο το Facebook και το Twitter, αν για να συστηθείτε σαν στέλεχος χρησιμοποιείτε ακόμα επαγγελματικές κάρτες, αν για να συλλέξετε leads και να προσεγγίσετε τους τελικούς σας καταναλωτές θεωρείτε ότι έχετε ως μέσο μόνο τα δύο παραπάνω social media… Τότε σίγουρα έχετε έναν SUPER λόγο να επανεξετάσετε την προσέγγιση των υφιστάμενων και μελλοντικών συνεργατών, B2B, B2C… μεταπωλητών σας!

Εφόσον, λοιπόν, επιθυμείτε να ανακαλύψετε ψηφιακά τις ευκαιρίες και τους ορίζοντες που αναζητάτε, η πλατφόρμα του LinkedIn σάς δίνει κάθε κίνητρο και πρόκληση για αλλαγή! Αξιοποιήστε τις νέες της εφαρμογές, προσεγγίστε δυναμικά τους μελλοντικούς σας συνεργάτες και αποκτήστε παρουσία αντάξια της επαγγελματικής σας πορείας!

Eνότητες

• Δυναμική της πλατφόρμας του LinkedIn στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά (στατιστικά, τάσεις, εύρος δικτύου)

• Σύντομη περιήγηση δημιουργίας λογαριασμού (κρυφές εφαρμογές, ρυθμίσεις, ασφάλεια)

• Νέες εφαρμογές – αλλαγή “σκηνικού” όπως το ξέρατε μέχρι και σήμερα – αποσαφήνιση πολύπλοκων εφαρμογών

• Προφίλ ως Brand (υπόσταση, νουμερική απόδοση σε κάθε κλάδο και θέση στην αγορά)

• Δημιουργία, διαχείριση και συντήρηση δικτύου-σφαίρα επιρροής

• Αναζήτηση συνεργασιών ή θέσεων εργασίας

 

Εισηγήτρια: Έθελ Αγγελατου

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Έθελ Αγγελάτου, δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Personal & Corporate Branding των χρηστών της πλατφόρμας. Παράλληλα, απασχολείται ως Σύμβουλος HR & Αναζήτησης Εργασίας, καθώς και ως Υπεύθυνη Σύνταξης συμβουλευτικών άρθρων σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (wearesocialmedia.gr, businesscoachinglab.gr, kariera.gr, hominumopus.gr, HR Professional, Οδηγός Καριέρας 2014). Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί σε Recruitment Agencies και HR Departments. Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales, BSc in Business Administration του DEREE – The American College of Greece και πιστοποιημένη Social Media Professional από την STAREGISTER_Intl

Πίσω στο πρόγραμμα των workshops