ΓΙΑΤΙ

Είσαι ένας από τους εκατοντάδες ή και χιλιάδες Έλληνες app developers που τρέχουν σε έναν αγώνα δρόμου για την πιο πρωτότυπη, την πιο ελκυστική και, γιατί όχι, την πιο κερδοφόρα εφαρμογή; Πιστεύεις ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Έχεις δίκιο!
Διαφοροποιήσου τώρα και δες το χόμπι σου ή τη δουλεία σου ως app developer μέσα από μια άλλη οπτική. Την οπτική της LG Smart TV !
Τα applications πλέον, μεταφέρονται και στις τηλεοράσεις μας, οι οποίες πια συνδέονται με το Internet και αλλάζουν τελείως την εμπειρία χρήσης. Γίνονται έξυπνες μέσο από τις εφαρμογές που εσύ θα αναπτύξεις.

ΠΩΣ

Μάθε στο workshop που θα διοργανώσει η LG στις 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani-Caravel στο πλαίσιο του συνεδρίου Social Media World. Κάνε τη νέα γενιά τηλεοράσεων LG να φιλοξενεί τη δική σου εφαρμογή, μάθε τον τρόπο να είσαι από τους πρώτους που θα μπουν σε αυτή την αγορά και ανακάλυψε νέους δρόμους για την επιτυχία.

ΠΟΥ

Στο Divani Caravel στο πλαίσιο του Social Media World από τις 12:30 μέχρι τις 14:30. Το Workshop θα γίνει στην αίθουσα Βεργίνα (CH).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δήλωσε την συμμετοχή σου την ημέρα του συνεδρίου και έλα να μάθεις από τους καλύτερους. Είναι δωρεάν και χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.