Οι διαθέσιμες επιλογές για τη δημιουργία ενός e-shop είναι πολλές και διαφορετικές. Ti είναι αυτό που κάνει το CS-Cart την καλύτερη επιλογή πλατφόρμας eCommerce; Σας παρουσιάζουμε χαρακτηριστικά και πρακτικές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνσιμό…

Εισηγητής: Φώτιος Κουρμαδάς, CS-Cart Europe CMO / CS-Cart Hellas CEO

http://gr.linkedin.com/in/fotiskourmadas

Ο Φωτης Κουρμαδας (Fotis Kourmadas) έχει σπουδασει στη Γερμανια οικονομολόγος και εχει εργαστει στην Ελληνικη Βιομηχανια σε πολυεθνικες εταιριες, σε θεσεις όπως Marketing, Πωλησεις και Κοστολογηση.

Από το 2004 ασχολειται αποκλειστικά με το Webdesign και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο έχοντας υλοποιήσει εγκαταστασεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα με το ηλεκτρονικό εμπόριο ειδικεύεται στο πρόγραμμα δημιουργίας καταστημάτων Cs-Cart, (εγκατασταση, χειρισμος, προγραμματισμος, δημιουργία πρόσθετων λειτουργιών) ενώ αρθρογραφεί πάνω σε θέματα marketing, τεχνικών πωλήσεων αλλά και προχωρημένων τακτικών χρήσης του προγραμματος.

Είναι μέλος της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος και Συνδεδεμένο Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), ενώ  απο το 2015 ανέλαβε υπεύθυνος της CS-Cart Hellas (www.cs-cart.gr)

Το 2017 συνίδρυσε τη CS-Cart Europe, και ανέλαβε τη θέση του CMO με σκοπο την αναπτυξη δυκτιου μεταπωλητών και προώθησης λύσεων με CS-Cart σε ολόκληρη την Ευρώπη.(www.cs-cart.eu.com)